Meiden gluren online heel wat af

Even de Hyves van die leuke klasgenoot checken, via Twitter je vrienden op de voet volgen en op Facebook rondneuzen wie met wie heeft en wat er bij jan en alleman de komende tijd op de planning staat. Social media, je profiel bijwerken is er niet echt bij, gluren wel.

En vooral meiden zijn goed in dat laatste. Af en toe gooi je er een nieuwe profielfoto op of tik je een berichtje naar vriendinnen maar volgens onderzoek van Hi besteden jongeren hun tijd op sociale netwerksites vooral met het begluren van anderen.Vooral de dames dus. Namelijk 22,3 procent van de vrouwelijke deelnemers aan het onderzoek gaf aan vooral profielen te begluren tegenover 19,8 procent van de mannen.

En waarom ook niet. Het is toch ook leuk om af en toe die knappe buurjongen online te bespieden en alles lekker in de gaten te houden? Of vind jij dat niet?

Bron: Telegraaf

Lees ook:Heel veel luxe producten online bij Bijenkorf verkrijgbaar
Lees ook:Online vriendschap belangrijk voor meiden
Lees ook:Meeste meiden willen fulltime werken
Lees ook:Online flirtkampioenen!
Lees ook:Kwart Nederlanders haakt af als date slecht kookt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>