Duik in bed met Dave Roelvink; model en zoon van…

Dave Roelvink, de zoon van zanger Dries Roelvink, werd al op zijn vijftiende ontmaagd in het bed van zijn vader en ging daarna gelijk flink los met verschillende dames. Vrouwenliefhebber Dave deelde deze bekentenis in het programma Evening Birds van online zender TowelTV.com.

“Mijn eerste keer verliep geheel vlekkeloos in tegenstelling tot verhalen die je wel eens hoort” vertelt Dave in de uitzending. De presentatrice van het programma mocht zelf ook de nacht doorbrengen met het aanstormend model. Presentatrice Renée: “Dave was heel erg lief en gaf me zelfs een pyjama, ook al had hij liever gezien dat ik die misschien wel helemaal niet aan had gehad!”. Dave heeft zijn passie voor de dames niet van een vreemde, zijn vader bekende immers al eerder dat hij het bed heeft gedeeld met enkele honderden vrouwen. “Ik heb mijn vader zelfs laatst nog betrapt in de slaapkamer!” zegt Dave met een grote grijns op zijn gezicht.

In het programma Evening Birds belt presentatrice Renée onverwachts aan bij Bekende Nederlanders met de vraag of ze mag blijven slapen. Tot nu toe heeft ze al de nacht door mogen brengen met onder andere Dirk Taat en Ymke Wieringa. “Soms kost het nog heel wat moeite om de personen bij wie ik aanbel te overtuigen, maar bij Dave ging het nog nooit zo gemakkelijk” zegt Renée. Dave is een echte casanova die zelden alleen slaapt, zelfs toen de camera stopte met draaien bleef hij maar door flirten. Op de vraag van Renée wat er in zijn nachtkastje zit, antwoorde Dave: dat komt vannacht nog wel!

Evenings Birds is iedere week te bekijken bij online TV zender TowelTV.com. Kijk voor de aflevering op www.toweltv.com/eveningbirds.

 

Lees ook:Dave Roelvink genoot van Welkom bij de Kamara’s
Lees ook:Ontmoet Dave Dekker, Ian Thomas, Jeronimo en Sieneke
Lees ook:Wie Trouwt Mijn Zoon? met Erik van der Hoff op SBS6
Lees ook:Jan Smit duikt bed in met fans
Lees ook:Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Menno Kuiper (Dave Mantel) trouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>