Inschrijving gesloten; win plek via HNTM Model Contest app

hntmmodelcontest_appDe inschrijving voor het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ dit najaar is afgelopen, maar er is nog één plek tussen de modellen te vergeven. Vanaf vandaag bieden RTL, Sizz en Yes2web de unieke kans om met de ‘HNTM Model Contest’ te strijden voor de laatste plek. Tot 4 juni 2013 kunnen meiden hun droom van een internationale modellencarrière najagen door online een portfolio aan te maken en stemmen te werven. Uit de tien populairste deelneemsters kiest de jury één favoriet die een wildcard krijgt om mee te strijden voor de titel Holland’s Next Top Model 2013.

Het portfolio van de deelneemsters bestaat uit een biografie, motivatie en drie foto’s. Alleen de tien meiden met de meeste stemmen, dingen mee naar de wildcard. Door hun portfolio te delen via social media, kunnen ze zoveel mogelijk mensen activeren om te stemmen.

Het RTL 5-programma ‘Holland’s Next Top Model’ komt dit najaar terug als nooit tevoren. Niet alleen wordt het programma gepresenteerd door topmodel Anouk Smulders en is er een nieuwe jury, ook de rest van het programma ondergaat een metamorfose. In het nieuwe seizoen leiden de modellen het echte leven van beginnende modellen, met de bijbehorende beproevingen.

Download de app voor iOS of Android.

Website: www.hollandsnexttopmodel.nl

hntmmodelcontest_app

 

Lees ook:Luca Schoonheijt wint Online Model Contest HNTM
Lees ook:Zo online videochat met Anouk Smulders over HNTM
Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model (HNTM)
Lees ook:Nieuw seizoen #HNTM start vanavond!
Lees ook:Anke, Bo, Daelorian en Nikki in finale HNTM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inschrijving gesloten; win plek via HNTM Model Contest app

  1. eefje 73

    Oalala

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>