Meezingen met Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij presenteert samen met Frits Sissing op woensdag 28 november de benefietshow ‘Sta op tegen kanker’. Kim-Lian zal naast presenteren, zelf ook optreden in het programma. Ze zal met een grote groep kinderen live op het podium het nummer ‘Dit pakt niemand ons meer af’ zingen. Dit nummer was te horen in de film ‘Achtste groepers huilen niet’, waarvan Kim-Lian de titelsong voor haar rekening nam. Deze kinderfilm uit 2011 gaat over een meisje dat overlijdt aan leukemie.

“Het is een heel mooi liedje voor alle kinderen die een klasgenootje, vriendje of vriendinnetje hebben verloren. Of iemand die een ziek vriendje, broertje of zusje heeft. Zij kunnen dit liedje downloaden en nu zelf meezingen. Thuis en misschien wel samen met mij, op het podium, tijdens de live tv-uitzending”, aldus Kim-Lian.

Speciaal voor ‘Sta op tegen kanker’  is de muziek beschikbaar gesteld. Alle kinderen tot 16 jaar van Nederland worden opgeroepen om hun versie van het nummer in te sturen. Daarmee maken ze kans om samen met Kim-Lian op te treden met het nummer ‘Dit pakt niemand ons meer af’ tijdens de benefietshow. Op de website staoptegenkanker.nl/zingmee kunnen kinderen het lied vinden en hun eigen versie uploaden. Dit kan tot zondag 19 november aanstaande.

Lees ook:Kim-Lian van der Meij heeft moeite met etiquette
Lees ook:Kim Lian van der Meij wil opgewonden raken
Lees ook:Kim-Lian van der Meij: Ik ben graag vies
Lees ook:Kim-Lian van der Meij niet bang voor botox
Lees ook:Meezingen op zondag met sterren The voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>