Klaar voor alle zomerfestivals met Bristol

bristol_festivalDe stralende zon (meestal), je favoriete bands zien optreden, compleet uit je dak gaan met vrienden en dat onbeschrijfelijke gevoel van vrijheid…slechts een aantal hoogtepunten van het naderende festivalseizoen. De hele zomer zijn er in het binnen- en buitenland genoeg festivals te bezoeken. Een zorgvuldig samengestelde festivalkit is daarom geen overbodige luxe!

Tijdens een festival wil je er er natuurlijk op je best uitzien. De uitdaging is een nonchalante fashionable outfit te vinden die ook nog comfortabel genoeg is om een hele dag al feestend in door te brengen. Bristol brengt ons daarom deze zomer een ruim aanbod van items die helemaal festivalproof zijn. De collectie bevat onder andere luchtige shirts, stoere sandaaltjes, canvas sneakers en natuurlijk de onmisbare shortjes. Je kunt bij Bristol overigens ook terecht voor de broodnodige festivalitems als een tent, luchtbed, regenlaarzen of een lekkere warme slaapzak!

bristol_festival

Lees ook:Klaar voor de winter met Bristol
Lees ook:Klaar voor Koninginnedag met New Yorker
Lees ook:Klaar voor de herfst met schoenen en accessoires Invito
Lees ook:Klaar voor een zomer op Ibiza met Aztec-trend
Lees ook:Ben jij klaar voor het nieuwe festival-seizoen? Get the look!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>