Mixen en matchen tot perfecte Suavesoles flipflops

{01}Tejido_Slipper{N}{E}29,00Oneindig mixen en matchen met kleuren tot je flipflops precies bij jouw look passen, dat kan alleen met Suavesoles. Het Nederlandse slippermerk geeft je drie verschillende bandjes bij één paar slippers die je, met het gepatenteerde fliplocker systeem, verwisselt in een handomdraai.

De ‘original collection’ van effen kleuren is uitgebreid met modellen met een elegant smal bandje. Daarnaast introduceert het merk dit seizoen de ‘urban collection’ en een ‘high-heel’. Versier je voeten deze zomer bijvoorbeeld met de ‘Tejido’ slipper in een kleurrijk etnisch printje en een ‘slim-fit’ bandje in de kleur knalroze, lichtblauw of wit.

Je kunt je Suavesoles aanpassen aan de stijl en kleur van het moment. Na een dagje op het strand switch je de bandjes moeiteloos van een beach look naar een party look. Zo weet je zeker dat jouw Suavesoles passen bij elke zomerse mood.

Alle slippers zijn verkrijgbaar via suavesoles.com en, naast de Nederlandse verkooppunten, op exotische stranden van Egypte tot de Fillipijnen

Lees ook:Suavesoles de must have voor de aankomende dagen
Lees ook:Match je mood met Suavesoles
Lees ook:Lipgloss en foundation; perfecte basis voor lage prijs
Lees ook:Stoomcursus Mojito’s mixen..
Lees ook:Gratis bellen en sms’en met Vodafone: nog tot en met 5 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>