Pittige jurkjes voor stoere meiden bij Zendee.nl

De Arnhemse Zefanja Degreef zocht stad en land af, maar kon ze nergens vinden: leuke jurkjes die niet alleen stoer en comfortabel zijn, maar ook hip en vrouwelijk. Ze besloot het gat in de markt zelf op te vullen door jurkjes te ontwerpen voor haar eigen kledingmerk ZenDee.

Door de beperkte verkoopadressen hebben de jurkjes een exclusief karakter, maar zijn toch zeer betaalbaar. Ook goed om te weten: ZenDee heeft een Nederlandse maatvoering met een mooie pasvorm en gave bijpassende accessoires. In de webshop zijn namelijk ook vestjes en riemen verkrijgbaar. Tot slot nog een fijne gedachte: wie een jurkje koopt, draagt bij aan het goede doel. ZenDee schenkt voor ieder verkocht jurkje 1 euro aan KWF Kankerbestrijding om deze vreselijke ziekte te bestrijden. De jurkjes worden gratis geleverd.

ZenDee.nl

Lees ook:Creaties voor stoere meiden van Carola van Benthum
Lees ook:Goldbergh lanceert stoere collectie voor sportieve meiden
Lees ook:Meiden.blog.nl aanwezig bij het P&G Brand Event
Lees ook:Meiden.blog.nl bij concert One Direction (foto’s!)
Lees ook:Meiden.blog.nl bij finale Holland’s Next Top Model 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>