Rihanna vertelt over haar River Island-collectie (video!)

Rihanna geeft via een korte video een exclusieve preview van haar langverwachte collectie voor River Island. “Ik wilde al lang mijn eigen fashion label ontwerpen,” vertelt Rihanna.

“Het idee ontstond vanaf het moment dat ik me in mode begon te interesseren. Elke keer als ik een item zag hangen op een rek, wilde ik er iets aan veranderen. Zelf een collectie ontwerpen is voor mij een logische volgende stap.”

De Rihanna for River Island collectie is gericht op “sassy jonge vrouwen”, de items uit de collectie kun je het beste omschrijven als “casual, chique en flirty” en bedoelt voor ” verschillende lichaamstypen”. Items die in de film voorbij komen zijn onder andere beachwear, gestreepte tops met een blote rug, jumpsuits en een zwart galajurk.

“Met deze collectie wil ik alle type jonge vrouwen kleden. Ze kunnen er zich zowel comfortabel als edgy in voelen. Ik wilde de collectie zonder al te hard te proberen karakter geven maar wel op een simpele manier.” De collectie wordt op zaterdag 16 februari tijdens de London Fashion Week gepresenteerd.

Lees ook:Rihanna heeft collectie voor River Island gepresenteerd (video)
Lees ook:Rihanna ontwerpt ook AW13 collectie voor River Island
Lees ook:Rihanna for River Island Wishlist; morgen verkrijgbaar
Lees ook:Zomercollectie Rihanna zaterdag in River Island winkels
Lees ook:Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>