Fashionista’s steel de show tijdens de feestdagen

Het is bijna kerst! Daarom hebben we een aanta feestelijke items voor je geselecteerd waarmee je er gegarandeerd fantastisch uit ziet tijdens de feestdagen. De prachtige schoenen van Karen Millen zijn helemaal wat we gewend zijn van het merk: stijlvol, mooie details en über vrouwelijk. De panter-print clutch is een mooie aanvulling op een elegante en toch ook sobere, zwarte jurk.

Met de gouden glitter rok van Modström maakt elke vrouw een smaakvol entree op ieder feestje. In combinatie met de blazer met gouden rits in de taille en een witte of zwarte kante top van Modström ben je klaar voor een spetterend uiteinde van 2012! Wat staat er nu mooier tijdens het champagne knallen en oliebollen eten dan een bordeaux, glitter jurkje van mbyM?

Verder heeft Samsøe & Samsøe dit jaar een aantal mooie leren jasjes in de wintercollectie. Ideaal om buiten naar het vuurwerk te kijken en ook een super combinatie voor bij je feestelijke outfit. De broeken van PAIGE hebben voor iedere gelegenheid een bijzondere print. Deze witte broek met zwart patroon past perfect bij de winter die dit jaar al vroeg is begonnen met sneeuw! Combineer met een fijne, wollen trui en een paar mooie zwarte pumps of lage laarsjes eronder. De zwarte laarsjes van Samsøe & Samsøe zijn hierbij ook een leuke match!

VANS heeft dit jaar naast de bekende sneakers ook leuke laarzen in panter print. Lekker warm en natuurlijk heel gaaf om je outfit af te stylen… Tot slot zijn de met kant en kleine details afgewerkte jurkjes en tops van by Ti Mo een genot om naar te kijken. Dit merk zal het dan ook zeker goed doen tijdens de feestdagen dit jaar.

Lees ook:Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island
Lees ook:Steel de show met stoere, betaalbare Silis armbanden
Lees ook:Steel de show met mini nagellakjes van Bourjois
Lees ook:Met Steve Madden steel je de show op festivals
Lees ook:Steel de show met comma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>