Birkenstocks verslaan pumps

Een modieuze slipper, sandaal, Birkenstocks of pumps? Er is weer heel wat te koop deze zomer en zeker nu de koopjes weer in het land zijn is er voor meiden weer heel wat verleiding te weerstaan.

De echte zomer moet nog komen en wanneer de hitte ons om het lichaam slaat blijken de meeste mensen toch te kiezen voor een gemakkelijke slipper dan voor een mooie pump, zo blijkt uit onderzoek van de website beslist.nl. In plaats van een mooie jurk met pump te dragen kiest het merendeel van de online kopers voor Birkenstocks.

De comfortabele slippers waren vorige jaar al niet aan te slepen en ook dit jaar verdwijnen ze nog niet uit de winkels. Blijkbaar zijn mensen meer toe aan iets dat lekker zit in plaats van schoeisel dat voornamelijk voor de sier dient. Naar een slipper is deze zomer 52% meer vraag dan naar een pump en van al die slippers is 60% een Birkenstock.

En jij? Waar verplaats jij je op deze zomer?

Herschreven via NU.nl
Foto via Everystockphoto

Lees ook:Fashionchick ontwerpt pumps voor de feestdagen
Lees ook:Stop je pumps in dit reuzenrad
Lees ook:Stoere booties, comfy sneakers en pumps met een twist
Lees ook:Omdat dansen op pumps niet fijn is…
Lees ook:Mega mega mega pumps: ai!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>