De Schoen6daagse gaat van start

Dit is een oproep aan alle meisjes die verslaaaaafd zijn aan schoenen. Van 20 t/m 26 oktober shop je jouw nieuwe schoenen namelijk met flinke korting. Het grootste schoenenevenement van Nederland, de Nationale Schoen6daagse, gaat van start. Aan alle shopaholics wordt opgeroepen om morgen op het Schouwburgplein in Rotterdam mee te spelen met het dobbelspel. Degene die nummer zes gooit, mag hun favoriete paar schoenen uit de wintercollectie uitzoeken.

Zes dagen lang profiteer je van 50% korting op elk 2e artikel op de nieuwste wintercollecties van Aktiesport, Dolcis, Invito, Manfield, Perry sport, PRO 0031 en Scapino! Van fijne winterboots tot nette schoenen. Tijdens de Schoen6daagse kun je kiezen uit de laatste nieuwe schoenen. Er is weer volop keus en volop voordeel. Alle 700 winkels van Invito, Manfield, PRO 0031, Scapino, Aktiesport en Perry sport zetten de deuren wagenwijd open voor de beste kortingen. Hét moment dus om te shoppen en jouw droompaar te scoren! Bekijk alvast de Schoen6daagse folder online op www.schoen6daagse.nl en sla t/m 26 oktober je slag bij één van de deelnemende winkels.

Lees ook:Nederlandse vrouw gaat voor platte schoen
Lees ook:Nieuw seizoen #GTST start vanavond; wie gaat er dood?
Lees ook:Online schoen zetten op zetjeschoen.com
Lees ook:Laat je Converse schoen pimpen
Lees ook:De wereld van Malaika gaat na aflevering online verder…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>