Joey wint rol van Tony Manero in Saturday Night Fever

Nederland kent weer een mooie musicalboy: Joey! Hij heeft de finale van Sunday Night Fever gewonnen mag zich nu dé nieuwe Tony Manero noemen van de musical ‘Saturday Night Fever’.

Samen met onder andere hoofdrolspeelster Noortje Herlaar (Stephanie Mangano) en Laurie Reijs (Annette) zal hij op 17 februari de première van ‘Saturday Night Fever’ spelen in Koninklijke Theater Carré.

De internationale disco musical ‘Saturday Night Fever’ vertelt het verhaal van Tony Manero, opgegroeid in het arme Brooklyn. Elke zaterdagavond ontsnappen hij en zijn vrienden aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

Deze musical klassieker, die zich uiteraard nog wel afspeelt in de jaren ’70 in New York, heeft een nieuw script dat meer hedendaags is, nieuwe moderne decors en outfits in huidige trends met een knipoog naar de jaren ’70. Te zien vanaf februari 2012 in de 14 grootste theaters van Nederland.

Joey (21 jaar), geboren en getogen in Purmerend, is opgevoed door zijn Hollandse moeder en Spaanse vader. Van jongs af aan volgde de ambitieuze Joey al musicallessen bij het Nederlandse Kindertheater in zijn geboortestad. Na zijn VMBO diploma te hebben behaald, deed Joey meteen auditie voor verschillende musicalopleidingen, waaronder Frank Sanders Academie en Lucia Marthas. Hij werd gelijk aangenomen bij allebei de opleidingen, maar koos voor Frank Sanders. Afgelopen zomer studeerde hij af. Joey is momenteel te zien in het ensemble van de musical Zorro.

Lees ook:Sekssymbool Saturday Night Fever: Joey Ferre
Lees ook:Sexy boys in de race hoofdrol Saturday Night Fever
Lees ook:Tony zoekt vrouw: In love with Sterretje
Lees ook:Vriendin voor Tony Wyczynski via In love with Sterretje?
Lees ook:Matsoe Matsoe Joey op zoek naar een vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>