Het veld op!

Voetballen voor jongens? Allang niet meer! De damesteams schieten als paddenstoelen de grond uit en waarom ook niet?! Op 8 april is er zelfs een speciale dag voor de voetballende meiden, Meidenvoetbaldag! Door het hele land zijn er dan voor fanatieke meiden voetbalclinics te volgen bij Eredivisie Vrouwen-clubs!

Niet alleen kan je dan in het echt meemaken hoe leuk voetbal wel niet is, je helpt ondertussen ook meiden in ontwikkelingslanden. Plan Nederland zet zich in voor meiden in arme landen en heeft de Meidenvoetbaldag georganiseerd. Samen voetballen geeft een goed gevoel en dat positieve effect wil Plan Nederland overdragen op alle meiden!

De clinics op Meidenvoetbaldag zijn te volgen op acht verschillende locaties in Nederland. Dus 8 april, Meidenvoetbaldag! Deze dag duurt van 16.00 tot 18.30 uur en is bedoeld voor meiden van acht tot zestien jaar. Schrijf je snel in bij de Eredivisie Vrouwen-club bij jou in de buurt, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen!

Bron: Girlz Online
Foto: By Pallo_valmiina.jpg: Christopher Bruno (sxc.hu derivative work: Sir James (talk)) [CC-BY-SA-2.5-2.0-1.0, CC-BY-SA-3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Lees ook:Stemmen op Tiener van het Jaar 2011
Lees ook:Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan vanavond terug op tv
Lees ook:Must haves op het gebied van accessoires
Lees ook:Paradeer jij op deze slippers over het strand?
Lees ook:Piemel van 20 meter op het dak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>