iPhone jurk van Elie Tahari

Apple heeft twee nieuwe modellen van de iPhone 6 gepresenteerd. Daarnaast werd er ook een nieuw horloge op de markt gebracht. Maar designer Elie Tahari heeft wel iets heel bijzonders ontworpen. Hij maakte namelijk een iPhone jurk gebaseerd op de iPhone 6.

Naast bellen en appen kun je dus ook iets heel anders doen met de nieuwe iPhone. De ontwerpen maakte een jurk van meer dan vijftig telefoons. Via deze jurk liet hij live zijn zomercollectie van 2015 zien voor mensen die geen kaartje voor zijn show konden bemachtigen. Dit is wel een hele bijzondere manier van je publiek op de hoogte stellen van jouw ontwerpen. De jurk zou bestaan uit de nieuwste technologie en ontwerpen.

Lees ook:iPhone tas-hoesjes en fashion-snijplanken van Baci Milano
Lees ook:ColorSwitch: iPhone ultracool customizen met stickers
Lees ook:Oranje jurk Monique Collignon op zes manieren te dragen
Lees ook:Monique Collignon ontwerpt mooiste Koninginnedag-jurk
Lees ook:Delicious – Emily’s True Love uit op iPhone en iPad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>