Jack (Mark van Eeuwen) vaart deze week uit GTST

Jack van Houten is op vrijdag 9 november voor het laatst te zien in Meerdijk. Jacks vertolker Mark van Eeuwen maakte al in augustus bekend te stoppen met de rol in GTST, die hij ruim zeven jaar lang met verve heeft gespeeld, om zijn horizon te verbreden.

Jack van Houten: zoon van één van Meerdijks grootste schurken enerzijds, oprechte rechercheur en loyale minnaar anderzijds. Dat zijn afscheid de inwoners van het soapdorp én de kijkers van ‘GTST’ niet onberoerd laat, staat onomstotelijk vast.

Nadat Lorena is teruggekeerd van haar reis naar Australië en het geld van haar overleden tante heeft geërfd, komt Jack met een in zijn ogen briljant plan. Hij stelt Lorena voor om een wereldreis te maken met zijn zeilboot. Zijn boot is al ‘Lorena-proof’ gemaakt. Lorena ziet het gehele plan echter niet zitten en blijkt er juist totaal andere ambities op na te houden. De twee proberen er samen uit te komen, maar dat gaat gepaard met ruzies, discussies en twijfels. De twee geliefden staan voor een vreselijk dilemma: kiezen voor de liefde of kiezen ze ieder voor hun eigen droom? Houdt hun liefde stand, sluit Lorena zich bij Jack aan en laat ze Meerdijk ook achter zich? Of nemen de twee voor altijd afscheid van elkaar?

Lees ook:Mark van Eeuwen stopt met GTST; hoe verlaat Jack de soap?
Lees ook:Strictly Come Dancing: oa Mark van Eeuwen en Danny Froger
Lees ook:Robin Martens (Rikki uit GTST) hoofdredacteur MEIDEN
Lees ook:Sizz zoekt GTST cliffhangergezicht; win figurantenrol GTST!
Lees ook:GTST sluit af met meerdere cliffhangers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>