Meiden.blog.nl feliciteert kroonprinses Amalia

Meiden.blog.nl feliciteert kroonprinses Amalia en haar zusjes Alexia en Ariane. Wat een bijzondere dag! Amalia is namelijk sinds vandaag de jongste kroonprinses ter wereld. Vanaf nu is ze Prinses van Oranje. Natuurlijk zwaaide ze samen met haar zusjes ook mee vanaf het balkon.

Het moet voor die meiden ook een bijzondere dag zijn. Niet alleen wat de feestelijkheden en alle aandacht betreft, maar ook door de veranderende ‘baan’ van pa en ma. Vader en moeder zijn vanaf vandaag Koning en Koningin van dit land. Koningin Beatrix heeft de troon overgedragen aan Willem-Alexander. Het is nu Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en Prinses Beatrix.

Lees ook:Meiden.blog.nl weer actueel!
Lees ook:Prinses Amalia viert achtste verjaardag
Lees ook:Meiden.blog.nl leest boek van zussen Crispijn
Lees ook:Patricia de Ryck redacteur Meiden.blog.nl
Lees ook:Meiden.blog.nl bij concert One Direction (foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>