Jongen (12) slachtoffer van sluwe meisjes

Meiden lijken soms net engeltjes maar diep van binnen zijn het soms sluwe wezens. Een rivalenstrijd tussen meisjes kan dan ook behoorlijk uit de hand lopen. En dat gebeurde in Brazilië, een 12-jarige jongen werd het slachtoffer en overleed.

De jongen had eigenlijk niets met het hele voorval te maken maar werd wel slachtoffer van de moordneigingen van twee meisjes van 13  en 14 jaar. De meisjes hadden koekjes gebakken met daarin een dodelijke hoeveelheid rattengif. De jongen zou als koerier dienen om de koekjes naar twee meisjes van school te brengen.

Onderweg snoepte de jongen van de koekjes, niet wetend dat deze dodelijk waren. Met spoed werd de jongen naar het ziekenhuis overgebracht, hier stierf hij later. Tijdens de autopsie bleek dat de jongen vergiftigd was met rattengif waarna het hele verhaal boven water kwam drijven.

Bron: HLN
Foto: By Glide (Own work) [GFDL or CC-BY-SA-3.0-2.5-2.0-1.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Slachtoffer (23) groepsverkrachting India overleden
Lees ook:Meisje in Zwolle slachtoffer van ontvoering?
Lees ook:Derde van meisjes VS spreekt via internet af met onbekende
Lees ook:Jongen kan handen niet thuishouden in disco
Lees ook:Doden koolmonoxide Huizen: meisjes van elf en twaalf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>