Helena models zoekt nieuwe gezichten.

Heb je altijd al model willen worden? Dan is dit misschien je kans. Helena Models is op zoek naar nieuwe gezichten.  Dus wil jij model worden en heb je interesse? Geef je dan op. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Helena Models biedt aanstormend talent een intensieve begeleiding naar de top. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gezichten met een bijzondere uitstraling. Ervaring is niet vereist en curves zijn welkom! Ben jij tussen de 13 en 24 jaar oud en minimaal 1.71m lang, mail dan (via wetransfer.com) drie eenvoudige foto’s van jezelf (gezicht – zijkant – totaal) waarbij je weinig tot geen make-up draagt naar [email protected]  Vermeld altijd je leeftijd, lengte en telefoonnummer. Wij rekenen geen inschrijfgeld en zullen je bij interesse na een kennismakingsgesprek een gratis testshoot aanbieden, om zo gelijk te beginnen aan de opbouw van jouw persoonlijke portfolio.

http://www.helenamodels.com/model-worden/

Lees ook:Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar
Lees ook:Favoriete brillen van Helena Christensen bij Specsavers
Lees ook:Monsif zoekt meiden voor nieuwe videoclip
Lees ook:ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
Lees ook:Joran zoekt Thais vriendinnetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>