Steun oranje en straatkinderen met WK armband Jozemiek

jozemiek_oranjeSieradenmerk Jozemiek heeft met de verkoop van de RIO arm/haarbandjes al 5.092 warme maaltijden kunnen doneren aan straatkinderen in Rio de Janeiro. Hiermee wil het bedrijf samen met de Stichting Help mij Leven op een positieve manier aandacht creëren voor de problematiek rondom de tienduizenden straatkinderen in Rio. Speciaal voor het WK werden setjes arm/haarbandjes gemaakt in de kleuren van de verschillende landen.

Met de boodschap ‘you shop, we donate’ wil Jozemiek Nederlanders op een positieve manier bereiken en activeren. Voor ieder verkocht setje arm/haarbandje doneert Jozemiek één warme maaltijd. De organisatie hiervan is in nauwe samenwerking met Robert Smits van Stichting Help mij Leven, die zich in Rio inzet voor straatkinderen.

‘Het is misschien een raar idee dat je zelf een armbandje koopt, wat toch een luxe is, en daarmee iets gewoons als een maaltijd doneert. Maar juist daarmee willen we benadrukken hoe eenvoudig het voor ons kan zijn iets voor een ander te doen,’ zegt Jozemiek Frenken van het gelijknamige sieradenmerken.

De RIO by Jozemiek armbandjes zijn via verschillende webshops te koop. Een setje van 5 stuks kost 8,95 euro.

http://jozemiek.com

Lees ook:Met dit WK armbandje wens je Oranje veel succes
Lees ook:Oranje tijdens WK aanmoedigen in huispak Roy Donders
Lees ook:Support & Play Rainbow Collection armband
Lees ook:Een armband gevuld met zonnebrand
Lees ook:Oranje EK Keycord met lipgloss, vijltje en nagelstickers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>