Seks met stagiares: twee jaar cel

De 35-jarige man die afgelopen zomer seks had met twee tienermeiden van 14 en 15 jaar die ‘stage liepen’ bij hoerenbuurt de Weaze in Leeuwarden gaat twee jaar achter de tralies. Zo besloot de rechtbank vandaag.

Voor de grap bedachten de twee meiden in de zomer dat ze hun maatschappelijke stage best in de hoerenbuurt konden invullen. Het begon grappig maar de zaak werd steeds serieuzer. De meiden kwamen in contact met de 35-jarige man, die hun bedprestaties vervolgens persoonlijk uit testte. Daarna zou de man werk voor hen regelen.

De school wist uiteraard niets van deze opmerkelijke stage. Ondanks dat de meiden zelf besloten de hoerenbuurt in te gaan is de man veroordeeld omdat hij seks had met minderjarige meisjes. Hij had beter moeten weten, aldus de rechter. De meiden krijgen ieder een schadevergoeding van 750 euro.

Bron: NU.nl
Foto: Anoko at nl.wikipedia [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html">GFDL or CC-BY-SA-3.0], from Wikimedia Commons

Lees ook:Facebookmoord: vijf jaar cel en tbs geëist tegen Polly W.
Lees ook:Twee modekoningen, twee managementstijlen
Lees ook:SPA komt met twee nieuwe smaken
Lees ook:Seks, drugs en groepies in Rock of Ages met Russell Brand
Lees ook:Doutzen Kroes praat over seks met staatssecretaris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>