Twee modekoningen, twee managementstijlen

dukesofmelroseCameron Silver is de ongekroonde ‘King of Vintage’. In zijn winkel ‘Decades’ aan Melrose Avenue in Los Angeles verkoopt hij de mooiste ontwerpersjurken uit vroegere tijden. Soms letterlijk decennia oud, maar tijdloos in hun schoonheid. Zoals een jurk van de Franse ontwerper Hubert de Givenchy uit 1987.

Cameron deelt zijn winkel al meer dan tien jaar met Christos Garkinos, naar eigen zeggen de ‘Robin Hood of Fashion’, omdat hij de duurste mode-items opkoopt uit de kledingkasten van de allerrijksten en doorverkoopt aan de ‘iets minder rijken’. Met het award-seizoen voor de deur is het hard werken voor de twee ‘Dukes of Melrose’, om hun klanten van mooie outfits te voorzien voor hun uitnodigingen bij de Oscars, Grammy’s en Golden Globes. En met Nicole Kidman, Rihanna en Madonna zijn het niet de minste klanten die ze mogen kleden. Maar dan moeten de twee het wel eens zijn over de business-strategie die ze sinds kort samen voeren. En dat valt niet altijd mee.

Dukes of Melrose is vanaf vanavond om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Bleulab Reversible Jeans: aan twee kanten draagbaar
Lees ook:Seks met stagiares: twee jaar cel
Lees ook:SPA komt met twee nieuwe smaken
Lees ook:Tonia Dabwe, kind van twee werelden
Lees ook:Twee nieuwe leerlingen in seizoen 6 van SpangaS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>