Alyssa Milano speelt hoofdrol in Mistresses

Net5 komt vanafvandaag met de Amerikaanse dramaserie Mistresses. Het verhaal draait om de vier vriendinnen Savannah (Alyssa Milano), Josslyn (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) en Karen (Yunjin Kim) die ieder hun eigen complexe relaties met mannen hebben opgebouwd. Ze ondersteunen en begeleiden elkaar in hun turbulente levens vol opwinding en verraad.

Mistresses is een uitdagende en spannende dramaserie over de overspelige levens van vier vriendinnen. Savannah, Josslyn, April en Karen bewandelen ieder hun eigen pad naar zelfontdekking, maar dit zijn vaak wilde ritten vol affaires en schandalen. In Amerika is het tweede seizoen van de serie al aangekondigd.

De minnaressen
Savannah Davis, ofwel Savi, is een succesvolle carrièrevrouw die naar het volgende hoofdstuk in haar leven toe werkt, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ze wil partner worden van het advocatenkantoor waar ze werkt en een gezin stichten met haar man Harry (Brett Tucker). Ze proberen al een tijdje zwanger te raken, maar Savi voelt zich ondertussen aangetrokken tot haar flirtende collega Dominic (Jason George).

Josslyn Carver is het eigenzinnige zusje van Savi en totaal anders dan haar zus. Ze is single en houdt van daten en feesten. Josslyn is makelaar en heeft geen behoefte aan een vaste, langdurige relatie.

April Malloy is nog niet zo lang weduwe en moeder van haar tienjarige dochter. In een poging om haar leven weer op te bouwen, opent April een winkel in woonaccessoires. Nadat ze het geld krijgt van de levensverzekering van haar man, ontvangt ze rare telefoontjes. Ze is ervan overtuigd dat haar man nog leeft.

Karen Kim is therapeute met een eigen praktijk. Na een gecompliceerde relatie met een rijke, getrouwde patiënt probeert ze de band met haar vriendinnen weer op te bouwen. Karen had een affaire met een terminale patiënt. Na zijn overlijden, vertrouwt zijn zoon Sam (Erik Stocklin) de schuldbewuste Karen volledig. De achtergebleven weduwe Elizabeth heeft geen idee van de affaire.

Vanaf vandaag wekelijks om 22.30 uur bij Net5

Lees ook:Elvira Out speelt vanaf 9 december Bianca Bouwhuis in GTST
Lees ook:Meiden gezocht die hoofdrol willen spelen in film
Lees ook:Sexy boys in de race hoofdrol Saturday Night Fever
Lees ook:Lady Gaga speelt rol in The Simpsons
Lees ook:Beau Schneider speelt Tim Loderus in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>