Johnny en Leontine helpen de liefde een handje

Johnny de Mol en Leontine Borsato gaan voor de liefde in Alles is Liefde. Een programma dat draait om allerlei soorten liefdes. Grote liefdes, verborgen liefdes, ontluikende liefdes en verboden liefdes. Er worden aanzoeken gedaan, lijmpogingen gewaagd en er wordt gedate. Presentatoren Johnny en Leontine zijn de liefdesmakelaars op locatie. Geluk in de liefde…wie wil dat nou niet? Voor sommigen is het weggelegd, maar voor velen verloopt hun liefdesleven helaas niet zonder slag of stoot. Johnny en Leontine laten geen mogelijkheid onbenut om ervoor te zorgen dat de liefde uiteindelijk aan het langste eind trekt. Alles is Liefde is vanaf vanavond 20.30 uur te zien bij SBS6.

Iedereen die hulp nodig heeft op liefdesgebied kan rekenen op Johnny en Leontine. Zij zetten zich volledig in voor iedereen die het alleen zijn zat is of zijn huidige relatie een nieuw leven in wil blazen. Of je nu jong, oud, homo, hetero, mooi of minder mooi bent. Elke week gaat het duo de strijd met elkaar aan om voor een vrijgezel de meest perfecte date te vinden. Wie is de beste matchmaker? Maar ook nemen zij elke andere ‘klus’ aan. Denk je nog vaak aan je oude liefde? Wil je je vriend vertellen dat je zwanger bent? Of heeft jouw liefje dringend een wake up call nodig? Johnny en Leontine helpen! Want iedereen heeft recht op liefde.

Ultieme wake up call
Johnny en Leontine staan voor de -soms lastige- opgave om mensen te helpen in de liefde. Zo staat een jonge vrouw met twee jonge dochtertjes op het punt om haar man te verlaten. Leontine overvalt hem met een wel heel speciale boodschap van zijn vrouw die er niet om liegt. Ook helpt Johnny een meisje dat spijt heeft als haren op haar hoofd, omdat ze haar vriendje heeft weggejaagd. Hij was haar nukken meer dan zat. Lukt het Johnny om hem voor haar terug te winnen? Daarnaast helpen Johnny en Leontine een vrouw op weg die net uit de kast is gekomen. Ze is op zoek naar een leuke date, maar heeft geen idee hoe ze dat aan moet pakken. Hoe flirt je? Waar kom je leuke vrouwen tegen? Johnny en Leontine nemen haar op sleeptouw en doen er alles aan om haar te helpen aan de perfecte date.

Alles is Liefde

Lees ook:Valerio Zeno en Victoria Koblenko verdienen liefde
Lees ook:Johnny de Mol vertelt over SynDROOM
Lees ook:Johnny de Mol gaat met Jan Smit op reis
Lees ook:Liefde en drama aan de Hartenstraat
Lees ook:Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>