Je droom of de liefde; deel twee spotlight-serie

In het tweede deel van de reeks ‘Spotlights’ volgt de lezer het vallen en opstaan van zes jongeren op de musicalacademie: Lizzy, Mara, Quinty, Anne, Bruno en Cas. De delen kunnen ook los van elkaar gelezen worden. Voor iedereen die houdt van dans, theater, muziek, humor en romantiek.

Als je moet kiezen tussen de liefde of je carrière, dan …
(a) Kies je voor de liefde, want die komt maar één keer in je leven voorbij. Duh!
(b) Lijkt het je logisch dat je voor je carrière gaat. Liefde bestaat alleen in sprookjesboeken en Disneyfilms.
(c) Ga je direct op zoek naar een nieuwe liefde, die wel begrip heeft voor je carrière.
(d) Neem je een jaartje vrijaf om erover na te denken op een tropisch eiland.

Schrijfster Eva Burgers vertelt: “Op mijn veertiende won ik mijn eerste schrijfwedstrijd. Voor mij was het niet alleen een bekroning van mijn werk, maar vooral een aanmoediging die ik als onzekere tiener hard nodig had. Het schrijven bleef ook daarna een belangrijk onderdeel van mijn leven. Toen ik in 2010 bij uitgeverij Clavis werd uitgenodigd om eens over mijn werk te praten, werd het idee geboren om een boek te schrijven over een musicalacademie. De herinneringen aan mijn eigen studiejaren aan de Academie voor Kleinkunst en het Koninklijk Conservatorium, gaven mij niet alleen genoeg inspiratie – maar ook een realistische kijk op het leven in een theaterschool.”

Vrij zijn !

Lees ook:Scripted Reality serie Overspel in de liefde is weer terug
Lees ook:In Extase met laatste deel uit Fallen-serie
Lees ook:Blog van Britt: ‘Hoi, hier ben ik dan, de liefde van je leven.’
Lees ook:Katy Perry gelooft nog steeds in de liefde
Lees ook:Johnny en Leontine helpen de liefde een handje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>