Lieve woordjes van Jan Smit…

SOS Kinderdorpen gelooft dat het voor kinderen belangrijk is om op te groeien in een omgeving vol liefde. Een veilig en liefdevol thuis is de beste basis voor kinderen om gezonde, zelfstandige en gelukkige volwassenen te worden. Daniëlle Oerlemans en Jan Smit weten dit als geen ander; ze zijn zelf ook ouders.

Om het belang van een liefdevolle omgeving voor het voetlicht te brengen en aandacht te vestigen op het werk van SOS Kinderdorpen waarin dit centraal staat, gaven ze daarom het startsein voor de eerste Nationale Liefdesinzamelingsactie. Tot 21 december kan iedereen in Nederland op simpele wijze deelnemen door iets liefs te zeggen. Vrienden, familieleden, collega’s of buren; het maakt niet uit. Iedereen kan altijd wel wat extra liefde gebruiken.

Zeg ook iets liefs!

Lees ook:Jan Smit balanceerde als kind op randje van de dood
Lees ook:Gewoon Jan: realitysoap Jan Smit vanavond 22.20 uur Ned. 3
Lees ook:Vanavond kun je hele avond van Jan Smit genieten op 3
Lees ook:Van der Vorst ziet sterren met Jan Smit; backstage The Voice
Lees ook:Concert Jan Smit vanavond op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>