Bloglight; Blogger in the spotlights: Willemijn Staal van Mijnerzijds

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In deze editie de 24-jarige laatstejaars student Journalistiek Willemijn Staal. Zij vertelt over Mijnerzijds.

“Ik had al een blog maar die was meer privé. Ik had er behoefte aan om de leuke dingen die ik vond op het internet te delen met wie het maar wilde lezen. En daarnaast ook wat dingen uit mijn privé leven te vertellen en delen. Met mijn blog ben ik begonnen in mei 2009.”

Waar blog je over?
“De slogan van mijn blog is “Over de fijne dingen des levens” en daar komt het ook wel een beetje op neer. Ik blog over de kleine leuke dingen die ik mee maak en waar ik van geniet. Toch komt er ook wel eens wat minder leuks of iets serieuzers voorbij hoor! ”

Heb je tips voor beginnende bloggers?
“Begin niet met bloggen omdat “iedereen het al doet” of omdat je er gratis spullen mee wil krijgen. Dat is niet de goede instelling. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het leuk vond en heb nooit bedacht dat ik gratis spullen ermee wilde krijgen. (Dat krijg ik ook nog steeds niet trouwens!) Een van mijn hoogtepunten is dat ik herkend werd in de tram in Rotterdam. Dat was zo leuk! Ik werd er ook wel heel verlegen van, hihi. En dat je merkt dat steeds meer mensen je blog bezoeken, dat je bezoekersaantallen groeien, je meer reacties krijgt, dat is een fijn gevoel. ”

Schrijf je alles op je blog?
“Ik ben best wel open op mijn blog, maar zo ben ik ook in het echte leven. Ik vertel makkelijk over de vervelende dingen in mijn leven, zo maak ik het voor mezelf ook luchtiger. Maar natuurlijk hou ik ook wel dingen achter, ik leg niet mijn hele hebben en houwen zo maar op het web. Dat lijkt misschien wel zo, maar dat doe ik zeker niet. ”

Welke site(s) moet iedereen ontdekken?
“Ik volg een hoop blogs, maar ik vind het leuk om hier de wat minder bekende blogs wat meer aandacht te geven! Een kleine(!) greep uit mijn favorieten: http://desschrijft.nl/http://sigrid.tumblr.com/http://www.zilverblauw.nl/http://maandagdaandag.blogspot.nl/ en http://iheartblogging.nl/. Ik heb zelf ook een webwinkeltje met handgemaakte armbandjes www.mijnerzijdswebshop.nl.

Klik hier om de site van Willemijn te bezoeken.

Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Marike van LIV’WOW
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Michelle van Miesssss
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Robin van Kissokill.net
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Suzanne Kamps
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Marianne van Haeften

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>