BN’ers van skischans in Vliegende Hollanders (video)

Vliegende Hollanders is het nieuwe sterrenprogramma van SBS6. Dertien BN’ers springen in Zuid-Duitsland uiteindelijk van een 120 meter hoge skischans. Gerard Joling presenteert samen met Tess Milne het programma dat 22 februari wordt uitgezonden.

De BN’ers die meedoen zijn: Koert-Jan de Bruijn, Shary-An, Dean Saunders, Bibi Breijman, Geert Hoes, Emile Ratelband, Sita Vermeulen, Jody Bernal, Chimène van Oosterhout, Lange Frans, Kelly van der Veer, Ingrid Jansen, Robert Schoemacher, rapper Keizer en John de Wolf.

Lees ook:Shia LeBeouf naakt in videoclip (video!)
Lees ook:Laura Smulders Talent van het Jaar (video)
Lees ook:Sylvie van der Vaart showt lingerie op catwalk (video)
Lees ook:Blote billen Lieke van Lexmond theater De Parade (video!)
Lees ook:Linda de Mol ‘weet van alles een beetje’ (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>