Vera van der Horst (Nola Mandelbrot, Spangas) examen blog

Foto: NCRV

Vera van der Horst – Nola Mandelbrot in SpangaS – doet dit jaar havo-examen. Ze krijgt al buikpijn als ze eraan denkt dat ze een black-out kan krijgen! Hoewel ze eerder al mavo heeft gedaan, zegt ze in een interview met Examen.nl het havo-examen toch een stuk lastiger te vinden. De site waar ze vanaf de start van de examens (14 mei) dagelijks een blog bij zal houden.

“In zo’n examenruimte is het echt doodstil en als je dan zenuwachtig bent, ga je je aan alles ergeren” zegt de 18-jarige Vera. “Ik ga niet snoepen en ga zeker geen powerdrankjes drinken. Daar word ik hyper van! Fruit en water zijn wel handig om bij de hand te hebben.” Naast het interview en de blog bevat Examen.nl ook een scan of je goed bent voorbereid op je examen met aanvullende tips, oefenexamens ter voorbereiding en examennieuws.

Lees ook:SpangaS over actueel politiek thema: uitzetting van Nola
Lees ook:SpangaS in teken van pesten en zinloos geweld
Lees ook:Twee nieuwe leerlingen in seizoen 6 van SpangaS
Lees ook:Blog van Britt: Dromend over New York.
Lees ook:Blog van Britt: Mijn nieuwe missie in het leven.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>