Meiden.blog.nl zoekt creatieve columniste!

Meiden.blog.nl zoekt columnisten (max. 25 jaar)! Heb jij een duidelijke mening over zaken die meiden boeien? Deel je graag je doldwaze avonturen met een breed lezerspubliek? Of wil je op andere wijze je creativiteit uiten op deze site?

Bepaal zelf wat je doet en hoe vaak. Wij hebben geen voorkeur. Je kunt wekelijks een column schrijven, maar je mag ook maandelijks een videopost aanleveren. Als je je fantasie gebruikt, kun je je mening over meidenzaken natuurlijk op diverse manieren geven. Denk aan een strip, dagboek, videoclip, fotoreportage of briefwisseling met een andere lezer. Het kan allemaal!

Wil jij van je laten horen op Meiden.blog.nl? Mail dan je bijdrage voor 1 mei naar [email protected] onder vermelding van ‘meiden column’. De leukste bijdragen komen op de site, waarna onze lezeressen hun voorkeur mogen uitspreken. De populairste columnisten gaan daarna los op een vast moment in de week of maand. We peilen dit aan de hand van het aantal reacties en likes bij het bericht.

Wat daar tegenover staat? Eeuwige roem natuurlijk! Een vergoeding kunnen we op dit moment niet bieden, waardoor het om een vrijwillige functie gaat. Wel hebben we regelmatig leuke extraatjes voor onze medewerkers, zoals een goedgevulde goodiebag of een uitnodiging voor een leuk event.

Verras de redactie en Meiden.blog.nl-lezers! Mail: [email protected]. En voor wie echt super gemotiveerd is: ook Jongerenblog heeft momenteel een columnisten-vacature.

Lees ook:Patricia de Ryck redacteur Meiden.blog.nl
Lees ook:Meiden.blog.nl deelt uit: win VOGUE Girl Giddy-Up
Lees ook:Meiden.blog.nl bezoekt theatervoorstelling Baantjer
Lees ook:Meiden.blog.nl weer actueel!
Lees ook:Meiden.blog.nl feliciteert kroonprinses Amalia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>