Morgen met Jan Smit op de foto in Free Record Shop Nijmegen

Jan SmitBen je fan van Jan Smit en heb je morgen niets te doen? Dan moet je in Nijmegen zijn. Daar signeert hij zijn nieuwe album in de Free Record Shop. Voor het album slaat de zanger een nieuwe weg in met akoestische muziek. De cd bevat naast tien Nederlandstalige liedjes ook een aantal Duitse songs. De gelijknamige DVD is een documentaire over de opnamen in Wales en bevat tevens een registratie van alle songs.

Unplugged – De Rockfield Sessies‘ is een akoestisch album van Nederlandse en Duitse songs. Het album is kort voor de zomer in Wales opgenomen in de legendarische Rockfield Studios waar grote namen als Coldplay, Queen en Simple Minds Jan Smith voorgingen. Het was juist de specifieke legendarische sfeer die Jan zocht voor het maken van ‘Unplugged – De Rockfield Sessies‘.

Signeer- en fotosessie bij Free Record Shop
Datum: zaterdag 2 november
Timing: 12.00 – 13.00uur
Waar: Free Record Shop Nijmegen (Molenstraat 88)

Lees ook:Jan Smit Free Records Shop Live! Showcase 9 augustus
Lees ook:Alain Clark verzorgt eerste NL Free Record Shop Live!
Lees ook:Ga met Monsif op de foto in Leiden, Rotterdam of Naaldwijk
Lees ook:Jan Smit signeert nieuwe album + kans op concertkaartjes
Lees ook:Jan Smit voor unplugged sessie naar Wales

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>