Gewoon Jan: realitysoap Jan Smit vanavond 22.20 uur Ned. 3

Een latertje voor de fans van Jan Smit; vanavond wordt zijn nieuwe realitysoap ‘Gewoon Jan’ om 22.20 uur uitgezonden op Nederland 3. De vijfdelige soap biedt de kijken een drukke en veelzijdige leven van Jan Smit die dit jaar vijftien jaar in het vak zit.

In de eerste aflevering reist Jan Smit af naar Boedapest voor opnames van ‘Het Bombardement’. Voor deze film kruipt Jan in de huid van amateurbokser Vincent de Graaf. Na maanden van training is het tijd om te laten zien of hij zich staande kan houden in de boksring.

Naast de filmopnames gaat ook de muzikale carrière van Jan gewoon door. Met collega en vriend Gerard Joling vertrekt hij naar Londen voor de opnames van hun single ‘Echte Vrienden’. Voor zijn vrouw Liza is dit de uitgelezen mogelijkheid om het aangename met het nuttige te verenigen. Samen met Monique Smit reist zij mee om tijd door te brengen met Jan, maar ook om eens flink te gaan shoppen in Londen.

Natuurlijk volgen we Jan ook tijdens verschillende optredens in het land en mogen managers Jaap en Aloys Buijs niet ontbreken in deze openhartige en vaak hilarische realitysoap.  

Lees ook:Vanavond kun je hele avond van Jan Smit genieten op 3
Lees ook:Concert Jan Smit vanavond op tv
Lees ook:Jan Smit voor unplugged sessie naar Wales
Lees ook:Jan Smit viert vijftienjarig jubileum in Ahoy!
Lees ook:Jan Smit zingt Wilhelmus voor medaillewinnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>