Sexy boys in de race hoofdrol Saturday Night Fever

Wil je dit weekend een hele hoop lekkere boys spotten? Dan moet je zowel zaterdag, als zondagavond kijken naar RTL 4. Het dans- en muziekspektakel ‘Sunday Night Fever’ barst los met twee uitzendingen in één weekend. In deze show strijden twaalf kandidaten om de felbegeerde hoofdrol van Tony Manero in de musical ‘Saturday Night Fever’. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen.

Op zaterdag 3 december is in ‘Sunday Night Fever – The Auditions’ te zien hoe 100 macho’s bloedfanatiek op de auditiedag verschijnen. Hier worden de mannen getest op hun dans-, acteer- en zangkwaliteiten, maar ook op hun fysieke conditie. Aan het einde van deze uitputtende dag zijn nog achttien kandidaten over, die een maandenlang trainingsprogramma ingaan met zang-, dans- en acteerlessen. Met de live shows in zicht moeten deze laatste jongens nog een performance geven voor beide coachteams: Carlo Boszhard & Julie Fryer vs. Jan Kooijman & Kim-Lian van der Meij. Aan ieder team de zware taak om de zes meest geschikte jongens te kiezen, de rest valt af.

De strijd tussen deze twee teams barst meteen de dag daarna los, in ‘Sunday Night Fever – Live’ op zondag 4 december. De zes kandidaten van Carlo & Julie en de zes kandidaten van Jan & Kim-Lian zingen, dansen en acteren dan voor het eerst voor een live publiek. Ook is te zien hoe de coaches alles op alles hebben gezet tijdens de voorbereidingen om hun protegees tot ware topprestaties te brengen. Tijdens een fysieke opdracht wordt getest of de jongens conditioneel in staat zijn om avond na avond in het theater die loodzware hoofdrol neer te zetten.

De kijkers spelen een actieve rol tijdens de live shows. Zij kunnen hun stem uitbrengen en daarmee hun favoriete kandidaat in de race houden. Want aan het eind van elke show moet van ieder coach team één kandidaat de competitie verlaten. Op 1 januari vindt de finale plaats, waarin ruimte is voor in totaal vier kandidaten: twee uit elk coach team. Grote vraag is dan natuurlijk: wordt die ene rol gewonnen door een kandidaat van Carlo & Julie, of door een kandidaat van Jan & Kim-Lian?

Uitzending: zaterdag 3 december, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4. Daarna elke zondag de liveshows vanaf 4 december, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Joey wint rol van Tony Manero in Saturday Night Fever
Lees ook:Sekssymbool Saturday Night Fever: Joey Ferre
Lees ook:In de startblokken voor Goeiemode Race Tegen De Klok!
Lees ook:Eerste NL Vogue Fashion’s Night Out 13 september in A’dam!
Lees ook:Meiden gezocht die hoofdrol willen spelen in film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>