Matsoe Matsoe vertelt over Everybody loves Joey

Matsoe Matsoe ken je natuurlijk uit Oh Oh Cherso. Maar hij krijg nu ook zijn eigen show. In Everybody loves Joey gaat hij op zoek naar het dekseltje dat op zijn potje past. Hij hoopt eindelijk de ware liefde te vinden. Blogger Chantal Bolleman sprak hem.

Hoe is dat nu een vriendinnetje via tv zoeken?
‘Nou het moet nog gaan gebeuren, we zijn nu volop bezig dus ik kan je nog niet zo heel veel vertellen haha. Dat moet je mij maar een keertje later vragen.’

Maar je bent dus op zoek naar de ware liefde?
‘Nou ik ben niet op zoek en hopeloos dat ik een tv-programma nodig heb om een vriendin te zoeken, maar we hebben alleen gezegd op mijn potje past geen deksel. Dus nu gaan we kijken of er een deksel te vinden is voor mij.’

Hoezo zou de deksel niet passen bij jou dan?
‘Omdat ik natuurlijk best wel een vreemd figuur ben, ik ben gewoon nog niemand tegengekomen. En zoals ik al vaker heb gezegd op mijn potje past geen deksel.’

Hoe vind je de publiciteit rondom je programma, nu sta echt alleen jij in de spotlights?
‘Ja ik ben er nog niet aan gewend eigenlijk, ik vind het nog steeds heel apart allemaal, die gekkigheid. Maar ik vind het nu wel leuker, want eerst was ik gewoon een normale jongen die van de straat kwam en nu ben ik ook nog eens begonnen als DJ. Nu komen mensen echt naar mij toe van goed gedraaid mag ik met je op de foto, dan denk ik ja natuurlijk. Dus dat is voor mij veel leuker dan wanneer iemand naar mij toekomt en zegt je bent een held. Dan denk ik wat nou ik heb alleen maar een biertje gedronken haha.’

Kun je meer vertellen over het DJ’en?
‘Het is door Tony gekomen maar ik ben er echt van gaan houden. Ik ben ook net terug van mijn zomertour en het is echt mijn ding geworden. Dus dat is nu hetgeen wat ik doe naast de opnames. Ja en af en toe maak ik nog wel een beetje tuinen.’

Nog even over je programma, vind je het wel leuk om zo een meisje te leren kennen en heb je al iemand gezien?
‘Nee, ik heb nog helemaal niemand gezien. Ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken, dus ik moet maar eventjes zien. Maar het is wel moeilijk want in eerste instantie denk je toch ‘wat zal er op af komen’? Ik hoop dat er ook normale meisjes zijn die zich opgeven hahaha. We zien het wel, misschien past er wel geen deksel op mijn potje en dan ga ik weer verder zoeken haha!’

Everybody loves Joey is vanaf 28 oktober op RTL 5 te zien van 20.30 tot 21.30 uur.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Matsoe Matsoe Joey op zoek naar een vriendin
Lees ook:Nicolette Kluijver vertelt over Adam zkt. Eva
Lees ook:Christiaan uit From Russia With Love vertelt
Lees ook:Kat loves Ipad
Lees ook:Geraldine Kemper vertelt over Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>