Gezocht: de vader van mijn kind

Het is je reinste nachtmerrie: op zoek zijn naar je one night stand… die tot overmaat van ramp ook nog de vader van je baby is. Hoewel je misschien denkt: ‘nou, dat is een leuke verhaallijn voor een film’, is deze bewuste zoektocht nu toch echt in volle gang. Een 26-jarige Karen uit Denemarken heeft op de videowebsite YouTube een filmpje geplaatst waarin ze vraagt of de vader van haar baby August contact met haar wil opnemen. Ze weet niet wat de naam van haar sekspartner is en is met haar kindje in beeld… WAT GENANT! 

Lees ook:Jan Smit balanceerde als kind op randje van de dood
Lees ook:Justin Bieber vader van zoon Mariah Yeater?
Lees ook:Tonia Dabwe, kind van twee werelden
Lees ook:Dochter geeft vader borstvoeding
Lees ook:Jonge actrice gezocht voor ‘Hoe overleef ik…’ de serie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>