Dochter geeft vader borstvoeding

De 27-jarige Georgia Browne helpt haar terminaalzieke vader op een wel heel bijzondere manier in zijn strijd tegen kanker: ze geeft hem iedere dag borstvoeding. Zowel vader als dochter hopen dat de melk zijn leven zal verlengen. Tim Browne onderging zware chemotherapieën, maar niets hielp. De 67-jarige Australiër werd terminaal bevonden. Ondertussen kreeg zijn dochter Georgia een baby… 

Lees verder

Lees ook:Gezocht: de vader van mijn kind
Lees ook:Uw dode dochter spijbelt!
Lees ook:Vader wil Slumdog-actrice verkopen
Lees ook:Paris Jackson vertelt over vader Michael en acteer ambitie
Lees ook:Justin Bieber vader van zoon Mariah Yeater?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>