Kings of Indigo opent pop-up store Amsterdam

Heb je ook een spijkerbroek die niet meer te redden is? Het denim merk Kings of Indigo heeft hier een oplossing voor. Als je jouw oude broek meeneemt krijg je 20 euro korting op een spijkerbroek van K.O.I. Kings of Indigo opent van 8 tot 27 oktober de deuren van hun pop-up storen om de hoek bij de Noordermarkt.

 

 

 

De ingeruilde spijkerbroeken worden gerecycled tot nieuwe denim stoffen. Als je tussen 8 en 17 oktober komt dan kun je bij aanschaf van een spijkerbroek je inschrijven voor een gratis Indigo dipping workshop op zaterdag 19 oktober. Maar er is niet onbeperkt plek. De collectie is gebaseerd op blauw. Daarnaast zijn er verschillende leuke eye catchers en goodies te koop.

Adres: Eerste Boomdwarsstraat 10, Amsterdam.
Openingstijden:  ma-za  10.00 – 18.00 uur             Zo        12.00 – 18.00 uur

 

 

Lees ook:Addy opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:LOOkX opent vandaag pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Fashion Week opent met publieksfeest
Lees ook:Spijkers en Spijkers opent Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Beauty walhalla Inglot Pop Up Store in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>