Backpackdrama in Australië; Linda Huiskamp voor rechter

We hebben al eerder een bericht geplaatst over Linda Huiskamp. De 26-jarige dame uit Culemborg mag Australie niet verlaten, omdat ze een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt in Australie. Vandaag is de rechtzaak gestart.

Bij het ongeluk kwam haar vriendin Susanne van der Schoot (20) om het leven. Zelf raakte Huiskamp zwaargewond. Ze wordt verdacht van dood door schuld. Vrijdag wordt de uitspraak verwacht. In de Telegraaf lezen we dat ze een maximale straf van tien jaar cel kan krijgen voor roekeloos rijgdrag.

Lees ook:Benefietavond voor Linda Huiskamp: 22 september in Beesd
Lees ook:Backpackvakantie verandert in drama voor Linda Huiskamp
Lees ook:Chris Brown mag van rechter touren in Europa
Lees ook:Klaar voor Nederland – Australië (hockey en voetbal!)
Lees ook:Kijkcijferobsessie voor Linda de Mol en Wendy van Dijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>