Maak zelf de leukste posters voor op je kamer

De bladen en pinterest staan er vol mee, prachtige spreuken en posters. Maak de allermooiste posters nu gewoon zelf op Zelfkaartjes.nl. Dat gaat heel eenvoudig en binnen no time heb je de leukste posters op je kamer.

Met verschillende illustraties, zoals bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst een poster ontwerpen. Dat is het idee. Er is keuze uit allerlei dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Kies zelf het lettertype van de tekst en een achtergrondkleur. Een eventuele eigen foto, maakt de poster nog persoonlijker.

Even geen inspiratie? Maak dan gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de woonkamer of misschien wel op kantoor, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape. Het formaat van de poster is 30×40 cm.

Geef je binnenkort een feestje? Dan ben je bij Zelfkaartjes ook aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk de leukste kaartjes maken.

Ga snel aan de slag op www.zelfkaartjes.nl.

Lees ook:De leukste HEMA accessoires voor jou en je vriendinnen
Lees ook:Tip voor jonge meiden: ontwerp zelf je bikini
Lees ook:De beste bollen bak je zelf
Lees ook:Rubriek: de leukste instagram accounts
Lees ook:Maak kans op een HP Laptop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>