Getest: Lancaster Comforting Lipbalm

De winter staat weer voor de deur. En tijdens deze periode hebben je huid en lippen het zwaar te verduren. Dus kunnen ze wel een extra verzorging gebruiken. Lancaster heeft speciaal voor deze wintermaanden een aantal passende verzorgingsproducten geselecteerd. Voor meiden.blog testte ik de Aquamilk Comforting Lip Balm. Op dit moment mijn favoriete accessoire.

 

 

In de winter is het belangrijk dat je jouw lippen, huid en haar goed verzorgd. Ik ben dan ook altijd HEEL erg blij met lipverzorgingsproducten. Mijn lippen voelen namelijk altijd heel schraal en droog aan. Ook in de herfst heb ik daar last van. Ik was heel erg nieuwsgierig naar deze lipbalm van Lancaster. De crème bestaat uit honingextracten en kokosnootolie. Het is een hele zachte substantie die inderdaad smelt op je lippen. Je ruikt deze kokosnoot en honing niet heel erg terug. De lipbalm plakt niet, trekt snel in en mijn lippen zijn inderdaad lang zacht.

Ik betrap mezelf erop dat ik hem vaker opsmeer dan nodig. Ik vind het gewoon fijn om iets op mijn lippen te hebben. Hij laat een heel klein licht glosje achter op het moment dat je hem aanbrengt. Ik heb zeker 4 uur lang plezier van de lipbalm. Soms breng ik nog een klein beetje aan, maar over het algemeen zijn mijn lippen inderdaad een stuk zachter. Ik gebruik de balsem bijna elke dag.

De substantie zit in een wit doosje met blauwe letters. Je kunt het makkelijk aanbrengen omdat er steeds maar een klein beetje uit de verpakking komt. Meer heb je trouwens ook niet nodig. Echt een druppeltjes is al voldoende.

De advies koopprijs is: €16.61. Echt een must voor deze winter.

 

Lees ook:Getest: Lancaster Aqua Milk dagcrème
Lees ook:Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Lancaster Sole di Capri
Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>