Datingtips voor de eerste date

Je hebt de ‘prins op het witte paard’ ontmoet en nu willen jullie graag op date. Heel spannend en leuk. Maar hoe hoor je jezelf nou te gedragen en wie nodigt wie uit, maar ladies kom op, we leven niet meer in de 20ste eeuw. Hierbij 7 datiquettes oftewel tips voor het daten anno nu.

 
 1. Dit was altijd de verboden regel: zoenen op je eerste date, maar waarom zou dat niet kunnen? Als je diegene echt leuk vindt en het klikt waarom niet? Je hoeft echt niet altijd hard-to-get te spelen om in de smaak te vallen.

2. De man betaalt. Hello ladies het is 2014. Het is echt niet verkeerd om zelf het initiatief te nemen. Dat laat zien dat je een onafhankelijke vrouw bent die zelf haar boontjes dopt. En weet je, stiekem waarderen mannen dat echt wel.

3. Wie vraagt wie uit. Als je hem echt leuk vindt, waarom vraag je niet of hij meegaat wat drinken? Tegenwoordig hebben we onwijs veel communicatiemiddelen dus daar ontbreekt het in ieder geval niet aan. Stuur hem een sms, what’s app of bel hem gewoon op. Niet geschoten is altijd mis.

4. Soms zeggen ze wel eens dat het ‘fashionable’ is om te laat te komen, maar doe dat gewoon niet. Het staat niet netjes en het lijkt net of je zo niet geïnteresseerd bent. Wees dus op tijd of zelfs wat eerder. Dat laat zien dat je er zin in hebt.

5. Prik niet van zijn bord. Jongens HATEN dit over het algemeen. Er zijn uitzonderingen maar ga niet ongevraagd zomaar eten van zijn bord prikken. Dat staat niet netjes en zo lijkt het net of je jouw eigen eten niet lekker vindt.

6. Ga NIET op de wc sms’en naar je vriendinnen over de date. Oke, tenzij het echt een ramp is en je echt gered moet worden, maar je kunt tegenwoordig overal zien waar en hoe laat een bericht is afgeleverd. Breng ze dus gewoon op de hoogte na jullie date.

7. Ben geïnteresseerd en laat hem vooral uitpraten. Erg belangrijk, zo kan hij namelijk ook zijn ei kwijt. Want wij houden nou eenmaal van praten.

Ofcourse zijn er nog zoveel tips en tricks, maar eigenlijk komt het gewoon neer op de avond en de persoon. Geniet dus gewoon vooral.

 

Lees ook:Date gaat boven voetbal voor Nederlandse single
Lees ook:Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012
Lees ook:Win full membership datingsite Pepper; Love to date!
Lees ook:Belle: Eerste magazine voor christelijke tienermeiden
Lees ook:Kwart Nederlanders haakt af als date slecht kookt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>