Geef je moeder een moeder-dochter sieraad cadeau

Welke vrouw houdt er nou niet van sieraden dacht Tanja Rakhou. En vooral kleine dametjes houden toch van alles wat blinkt! Daarom ontwierp ze speciaal voor Moederdag sieraden om de magische band tussen moeder en dochter te symboliseren. Een leuk idee dus om je moeder te geven.

Speciaal voor deze dag ontwierp Tanja de ‘Key to my Heart’, een collectie met betoverende bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse Victoriaanse kasteeltuin-deuren. Diegene die de sleutel bezat had toegang tot de secret garden, een plek van pure liefde. Nu staat het sleuteltje symbool voor de toegang tot mama’s hart, hoe lief om de magische moeder-dochter band te symboliseren? De ‘Key to my Heart’ collectie is verkrijgbaar via haar webwinkel en via diverse andere verkooppunten. Alle sieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met omschrijving.

Het materiaalgebruik van deze sieradenlijn is extra luxe met glinsterende kristallen, AAA-kwaliteit parels en edelsteentjes. Alle bedeltjes zijn voorzien van een echt (.925) zilver laagje en blijven hierdoor heel lang mooi. Tanja koopt haar materialen zoveel mogelijk lokaal bij de producenten. Daarnaast laat ze mama’s in Gambia stralen, want voor elk verkocht sieraad kan een kind in Gambia één week school. Op dit moment worden vijf kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Omdat veiligheid bij kinderen erg belangrijk is zijn alle sieraden van Kaya sieraden extra sterk gemaakt en gaan niet snel kapot. De ringen van de bedeltjes zijn extra rondgedraaid zodat kinderen het bedeltje niet kunnen verliezen, extra veilig dus! En met het verlengkettinkje groeit het armbandje nog jaren mee zodat kinderen er extra lang plezier aan kunnen hebben.

KAYA sieraden

Lees ook:Maak samen met je moeder een PosterCandy
Lees ook:Moeder Mirjam Abarkan opgepakt voor dood dochter
Lees ook:Geef een miniatuur kerststal cadeau
Lees ook:Nicolette Kluijver wil sexy moeder worden
Lees ook:Moeder is vaker de klos met kaften

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>