Ma-ak tip voor creatieve meiden: geef accessoire cadeau

Ben jij creatief? Geniet je ervan om te haken, borduren en werken met vilt? Dan moet je het nieuwste boek van ‘Ma-ak’ zeker bekijken. Er komen ontzettend veel leuke, kleine projecten aan bod. Zo maak je binnen no-time stijlvolle accessoires, die ook geschikt zijn als cadeau.

De combinatie van meerdere technieken zoals haken, borduren en werken met vilt zorgt ervoor dat je de meest uiteenlopende creaties kunt maken: van bloemenslingers en servetringen, tot kussens gemaakt van Tunesisch haakwerk en een prachtige retro make-uptas. Voor elke gelegenheid en voor elk seizoen geldt: Ma-ak (iets) mo-ois!

Ontdek meer Ma-ak moois!. Klik op de titel voor meer informatie.

Lees ook:Tip voor jonge meiden: ontwerp zelf je bikini
Lees ook:Geef een miniatuur kerststal cadeau
Lees ook:Meiden.blog.nl zoekt creatieve columniste!
Lees ook:Geef je moeder een moeder-dochter sieraad cadeau
Lees ook:Feestelijke outfit of cadeau voor veeleisende shoppers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>