Voor elke vriendin hét perfecte zelfgemaakte cadeau!

Het perfecte cadeau voor je beste vriendin? Dat vind je niet door urenlang in winkels te zoeken: een béétje creatieve meid maakt zoiets natuurlijk gewoon zelf. Maar wie heeft er nog tijd om een mooie sjaal te breien of een ingewikkelde taart te bakken? Ontdek handige tips in het boek ‘Giftguide voor Girls’.

Giftguide voor Girls laat zien hoe je snel de mooiste cadeaus maakt: origineel, persoonlijk, stijlvol en perfect-passend. Met de bijgeleverde sjablonen, stencils en labels kun je voor elk type vriendin het ideale cadeau maken.

Het boek is verkrijgbaar voor € 16,95 onder andere bij bol.com en bruna.

Lees ook:Extreem leeftijdsverschil is hét liefdesingrediënt
Lees ook:Last minute cadeau voor Valentijnsdag scoren: tips!
Lees ook:Ma-ak tip voor creatieve meiden: geef accessoire cadeau
Lees ook:Feestelijke outfit of cadeau voor veeleisende shoppers
Lees ook:Lipgloss en foundation; perfecte basis voor lage prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>