Swarovski kiest voor moederdag voor pasteltinten

Zoek je nog een leuk cadeau voor moederdag? Neem dan eens een kijkje bij Swarovski. De Moederdagcollectie bestaat uit sieraden, modeaccessoires en decoratieve objecten in een verfijnd palet van pasteltinten. De unieke ontwerpen hebben een krachtige emotionele uitstraling, die versterkt wordt door de fonkeling van het facetgeslepen kristal.

‘Ragtime’ is een vloeiende, moderne interpretatie van het tijdloze cirkelmotief en doet denken aan de geometrische thema’s uit de jaren 60. De verfijnde pavézetting laat de hypnotische cirkels van het collier, de armband, ring en oorstekers extra opvallen. Het thema ‘Rosette’, met een vleugje vintage, combineert verschillende kleuren met contrasterende effecten. De ondoorzichtige kristallen in hun subtiele overlopende kleuren steken schitterend af tegen hun vergulde zetting, terwijl een elegant satijnen lint het collier en de armband extra verfijning geeft.

De strakke lijnen van de ‘Phoebe’ hanger laten het azuurblauwe kristal in het midden, dat omlijst is met kristalpavé, prachtig uitkomen. De opvallende ‘Rice’ set is al even betoverend en is voorzien van een roze ovalen kristal, versierd met een kruis in kristalpavé. Het onberispelijke ontwerp van de ‘Reversible’-sieraden biedt twee looks in één: zowel de hanger als de ring hebben een draaiende schijf als middelpunt, met hemelsblauw kristalpavé aan de ene kant en roze aan de andere kant. Deze veelzijdige lijn heeft ongekende mogelijkheden als het om accessoires gaat, net als de collectie bedels waarmee armbanden en colliers een persoonlijk tintje krijgen. Voor wie iets unieks zoekt is de Heart-hanger een perfecte drager voor het combineren van speelse bedels.

Als accessoires zijn verschillende aantrekkelijke ontwerpen verkrijgbaar, zoals een sleutelhanger in de vorm van een bloem met een kristallen bloembedel en een iPhone-hoesje in zachtpaarse en roze tinten met een fonkelende strip in Crystal Mesh. Het zachte, vrouwelijke ontwerp van de ‘Reality’ tasbedel zorgt voor een vleugje sprankelende vrolijkheid.

Daarnaast presenteert Swarovski de prachtige facetgeslepen ‘Vlinder versierd, Violet’. De vleugels van dit romantische stuk zijn verfraaid met kristallen stippen die het een gracieuze en verfijnde afwerking geven en de trendy violettint benadrukken. De Waterlelie, Rosaline met prachtig vormgegeven blaadjes maakt deze natuurimpressie op een elegante en vrouwelijke wijze compleet. De onweerstaanbare en charmante uitdrukking van de ‘Red Roses for You Kris Bear’ maakt dit beertje tot een hartverwarmend geschenk.

Swarovski brengt een Moederdagcollectie van opvallende modesieraden, accessoires en interieuraccessoires in perfecte harmonie met de subtiele schakeringen en de retro accenten van de Lente/Zomercollectie 2012.

Lees ook:Lady Gaga kiest voor betaalbare Swarovski oorbellen
Lees ook:Hello Kitty Swarovski sieraden voorjaar/zomer 2012
Lees ook:Inspiratie voor moederdag; 13 mei 2012
Lees ook:Moederdag cadeautjes Douglas ook leuk voor jezelf
Lees ook:Swarovski toont duistere facetten van Disney

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Swarovski kiest voor moederdag voor pasteltinten

  1. Pingback: Inspiratie voor moederdag; 13 mei 2012 | Meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>