Handcrème met fruitige geurtjes

Ken jij de handcrèmes van I love… al? Deze zijn bij Douglas verkrijgbaar voor 4,95 euro. Ze zijn niet alleen leuk om cadeau te geven aan een vrienden, maar ook om jezelf mee te verwennen. Dankzij deze handcrème voelen je handen binnen no-time lekker zacht aan.

De handcrèmes zijn verkrijgbaar in de volgende geuren: Coconut & Cream, Raspberry & Blackberry, Strawberry & Milkshake, Mango & Papaya, Lemon & Limes, Vanilla & Ice Cream en als laatste Blueberry & Smoothie. Kortom: volop keuze.

Lees ook:Frisse citrus handcrème van Weleda
Lees ook:Ontdek geurtjes van de sterren
Lees ook:Fruitige snoeppotten Fruittella multi-inzetbaar
Lees ook:Review: Sally Hansen crème de la crème
Lees ook:Frisse, fruitige miniatuur versie van Slant Tweezer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>