Bah, diarree op je hoofd

Soms heb je gewoon zin om een dom spelletje op de computer te spelen. En terecht! En dan moet het spel in kwestie vooral simpel zijn en inhoudelijk niet meer voorstellen dan een voorwerp ontwijken en een beetje schieten. Let op: als je in zo’n bui bent moet je vanaf nu op deze website kijken. In dit rare spel krijg je namelijk slappe poep op je hoofd gescheten. Waarvandaan precies? Uit een dikke kont in de lucht. Gek genoeg is het best een beetje verslavend. Vooral als je een paar keer perfect raak heb geschoten. Give it a try, baby!

Lees ook:Bah: Spike plast op tv in een glas
Lees ook:Sexy piloot brengt hoofd op hol
Lees ook:Fan tatoeëert hoofd Jan Smit op lichaam
Lees ook:Dagelijks douchen? Onzin! (BAH!)
Lees ook:Cameron Diaz scheert hoofd kaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>