Miley Cyrus slecht rolmodel

Miley Cyrus begon als onschuldige tiener in de serie Hannah Montana maar inmiddels is de jongedame in rap tempo opgegroeid. Ook het imago van lief meisje schudde ze van zich af. Een slecht voorbeeld voor tienermeisjes, aldus een hoop jonge meiden.

Het zijn niet de ouders van tienermeiden die vinden dat Miley Cyrus een slecht voorbeeld is voor hun kroost, nee de dames vinden zelf dat Cyrus niet zo’n goed rolmodel is.

De website Just So You Know ondervroeg maar liefst 100.000 meiden tussen de 9 en 15 jaar over het imago van diverse popsterren. Dat van Cyrus bleek overduidelijk de slechtste. Er zijn in korte tijd dan ook veel negatieve berichten geweest over de 18-jarige ster. Zo zou zij in een filmpje aan een waterpijp met salvia erin hangen, neemt ze regelmatig wat alcoholische versnaperingen en is behoorlijk zuinig met kleding die haar lichaam bedekt.

Wat vind jij, heeft Miley Cyrus afgedaan als rolmodel? Of is het nog steeds jouw idool?

Bron: Parool
Foto: By Miley_Cyrus_at_Kids’_Inaugural_2.jpg: Petty Officer 1st Class Mark O’Donald, USN derivative work: VoluntarySlave (Miley_Cyrus_at_Kids’_Inaugural_2.jpg) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:MTV Unplugged: iconisch optreden Miley Cyrus
Lees ook:Miley Cyrus noemt zichzelf een ‘stoner’
Lees ook:Leven van Miley Cyrus hoort puinhoop te zijn
Lees ook:Miley Cyrus uit de kleren bij VMA’s op Robin Thicke
Lees ook:Miley Cyrus steekt joint op tijdens MTV EMA

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Miley Cyrus slecht rolmodel

 1. Daisy

  Miley is een doodnormaal meisje van 18 die gewoon haar eigen ding doet.
  Moet ze voor alleen die jonge fans zich braaf voor blijven doen?
  Dan ben je toch ook fake bezig lijkt mij…
  Je hoort jezelf te zijn, zelfs al is het op deze manier.
  Dus Miley, leef je uit, je bent nog jong, maar ga ook niet zo ver dat je in het ziekenhuis of rehab belandt zoals Lindsay Lohan!! :)

    /   Reply  / 
 2. Margot Vanermen

  Ik vind dat Miley Cyrus moet doen wat ze denkt het goede is. Iedereen maakt fouten. Maar ik vind wel dat ze niet te ver moet gaan.Ze verliest haar waardigheid bij andere. Ik vind Miley nog altijd te top met of zonder haar problemen. Ze is misschien niet het ideale beeld voor de andere. Maar Miley moet leren uit deze periode. ze moet leren uit wat ze doet. Ik heb Miley altijd een belangrijk persoon gevonden; Ik weet hoe het is om erbij te willen horen. Om volwassen te willen zijn. En om bij de maatschappij in het goede blaadje staan. Margot

    /   Reply  / 
 3. meltem

  ik vond miley cyrus een goeie zangeres
  maar tot nu toe is ze een slecht voorbeeld als zij zo doorgaat kijk ik nooit meer een clip van haar

    /   Reply  / 
  1. haha

   hahaha wie wilt dat jij haar clip gaat bekijken >>>> Haters zijn gewoon fans die je hits horen;)

     /   Reply  / 
 4. Missy

  Ik vind dat ze beter jongeren hadden kunnen vragen die net zo oud zijn. Ze is 18 en heeft ook een hoop meegemaakt. Ik ben 17 en veel van die “slechte” voorbeelden doe ik ook, het hoort bij de leeftijd mensen moeten er niet meteen een probleem van maken als bekende iets doen wat ze niet vinden kunnen. Er zijn miljoenen mensen die dat doen en dan 10x erger! Dus doe niet moeilijk en accepteer het het is gewoon een fase!!
  Xx

    /   Reply  / 
 5. Daisy

  Jep, iedereen is jong geweest (of is het nog!) en als je fouten maakt dan leer je daar van..
  Het is tegewoordig heel normaal maar de media maakt van een mug een olifant en dat is gewoon niet leuk voor degene die wordt afgekraakt.. Kijk Britney maar, die is dan wel ouders, maar zelfs met haar ging het slecht en kijk nu ze is terug en weer gezond! Dus met Miley komt het helemaal goed!

    /   Reply  / 
 6. Daisy

  Ouders = ouder*

    /   Reply  / 
 7. Naomi

  Miley Cyrus is niet altijd mijn idool geweest maar dat is toch bij elke ster !
  Het is niet Miley’s schuld dat ze zo kleine kleren aan moet !
  Denk daar maar eens over na !!

    /   Reply  / 
 8. Ben G. Lott

  Bolt is completely devoted to his human co-star Penny Miley Cyrus so when Penny is captured by the evil Doctor Calico Malcolm McDowell in their latest television episode and then Bolt accidentally gets loose in the real world Bolt sets off on a journey to save her.

    /   Reply  / 
 9. Melissss

  Ik vind Miley Cyrus nog steeds top wat ze ook aan heeft of hoe ze ook doet. Ze is nog maar 18 en dus een gewone tiener!! Als je een echte fan bent van haar respecteer je haaf keuzes…
  Dit heb ik gemaakt door inspiratie van Miley:
  http://www.youtube.com/watch?v=a_r9bSQ5_C4

  beluister en reageer..
  Thanks
  and a lot of peace for Miles!!!
  xxmelissss

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>