Groningen wil Lady Gaga

In korte tijd is ze uitgegroeid tot een van de grootste wereldsterren van dit moment. Lady Gaga heeft de harten van velen veroverd met haar vernieuwende muziek en opvallende verschijning. De wereld houdt van haar, zo ook Nederland. Daar moet iets mee gedaan worden, dacht men in Groningen.

Staat Lady Gaga op de planning dan is het telkens weer een grote verrassing in welke verschijning we haar aantreffen. Halfnaakt, als Minnie Mouse of in een jurk van vlees, Lady Gaga doet het allemaal. Inspiratie heeft ze genoeg en daar raken wij in Nederland dan weer van geïnspireerd.

Zo erg zelfs dat het Groninger Museum een expositie rondom de wereldster wil organiseren. Volgens RTV Noord zijn er inmiddels gesprekken gaande tussen de zangeres en het museum. Met een beetje geluk kun je dus als superfan binnenkort een expeditie bijwonen van miss superstar herself. En hopelijk is ze er dan ook in levende lijve bij tijdens de opening. Ik ben nu al benieuwd wat ze dan aan zal trekken!

Bron: RTL Nieuws
Foto: By Domain Barnyard (Lady Gaga at CES 2010) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Lady Gaga aangeklaagd om Gaga-pop
Lees ook:Lady Gaga speelt rol in The Simpsons
Lees ook:Lady Gaga Collectie bij Coolcat!
Lees ook:Lady Gaga in een Kermit de Kikkerpak
Lees ook:Naakte Lady Gaga schuilt achter grote blauwe bal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>