Finale Expeditie Robinson 18 december

Credits: Gabriela Hengeveld

Achttien bekende Nederlandse streden afgelopen seizoen om de titel van winnaar Expeditie Robinson 2014. Aanstaande donderdag is de ontknoping te zien bij RTL 5. Nadat de kandidaten 32 dagen op drie verschillende Filipijnse eilanden hebben gezeten weten we wie de titelin de wacht sleept. Is het Kay, Ferry of toch Krystl?
Expeditie Robinson viert zijn vijftiende jaar op de tv en dat mag gevierd worden. Dit jaar waren er daarom meer deelnemers en eilanden in het spel. In de Hemel, de Hel en op Aarde moesten de deelnemers hun grenzen opzoeken. Drie van de achttien deelnemers staan uiteindelijk in de finale. In de slotuitzending van volgende week is te zien wie de titel van ‘Expeditie Robinson 2014’ op zijn of haar naam mag schrijven. Dit gebeurt in het bijzijn van alle Expeditieleden.

De achttien bekende Nederlanders die het confronterende avontuur dit jaar aangingen zijn: acteur Manuel Broekman, zangeres Krystl, acteur Ferry Doedens, actrice Lone van Roosendaal, presentator Rick Brandsteder, actrice/zangeres Coosje Smid, muzikant/model Kay Nambiar, zeilster Lobke Berkhout, rapper Mr. Polska, musicalactrice Anouk Maas, rapper Freddy Tratlehner, playmate Ancilla Tilia, acteur Loek Peters, zangeres Sabrina Starke, K1-vechter Remy Bonjasky, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann, cabaretier Leo Alkemade en actrice Juliette van Ardenne.

Lees ook:Cast Expeditie Robinson 2012; meeste complotten
Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Expeditie Robinson dit jaar alleen met Bekende Nederlanders
Lees ook:Fajah Lourens vreest weegschaal na Expeditie Robinson
Lees ook:Fátima Moreira de Melo ultieme winnares Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>