5000e aflevering GTST staat centraal in ‘Life 4 You’

 

Goed nieuws voor alle GTST-fans. De langstlopende televisiesoap van de Nederlandse televisie, staat aankomende zondag centraal in ‘Life 4 You’ van Carlo en Irene. De vijfduizendste aflevering komt eraan en dat is een reden voor feest. Acteurs Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Oscar Aerts (Vincent Muller) zullen al stiekem vast wat verklappen over de bijzondere aflevering die 17 oktober bij RTL 4 te zien is.

 
Ook Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis) schuift aan bij ‘Life 4 You’. Het zingt over de meest drie opvallende zaken uit het nieuws en ook Pip Pellens (Wiet van Houten) is aanwezig. Zij laat haar kookkunsten zien. De Carlo&Irene-Quiz staat volledig in het teken van Pittige Tijden.

 

Lees ook:Nieuwe aflevering GTST dag eerder al online
Lees ook:Joey Ferre nieuwe gezicht Carlo & Irene: Life 4 You
Lees ook:MainStreet staat in het voorprogramma van Justin Bieber
Lees ook:Tegenstrijdigheden staan centraal in collectie Goldbergh
Lees ook:Reünie veroorzaakt spanning in eerste aflevering Aaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>